Ineluse impletite

de Xandrinne in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 4388 vizualizari

 

O reteta de fursecuri descoperita pe blogul Laurei Sava, excelenta!

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 50 g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • esenta de rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ineluse impletite:

Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.

Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.

Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.

Am modelat snurulete din cele doua aluaturi, pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.

Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute. Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ineluse impletite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu menta