Ikura Sushi

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 4465 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame orez pentru sushi
  • 3-4 linguri icre proaspete de somon
  • 1/2 cana otet din vin de orez
  • foi nori ( alge pentru sushi)
  • 1 lingurita zahar
  • putina sare
  • wasabi pentru servit
  • ghimbir murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ikura Sushi:

Orezul pentru sushi se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Intr-o cratita mica, se incalzeste otetul impreuna cu zaharul si sarea, dar numai pana cand acestea se dizolva. Otetul nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste orez si se amesteca. 

Foile nori se taie in fasii late de cativa centrimentri. Se formeaza bule de orez lunguiete, ca o corabie. Se infasoara de jur imprejur cu foi nori si se aseaza cate o lingurita de icre in fiecare sushi. 

Se consuma imediat cu wasabi si ghimbir murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ikura Sushi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum facem Sushi