Ikura Sushi

de Satisfyyourcravings in Somon, 20 Oct 2014 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame orez pentru sushi
  • 3-4 linguri icre proaspete de somon
  • 1/2 cana otet din vin de orez
  • foi nori ( alge pentru sushi)
  • 1 lingurita zahar
  • putina sare
  • wasabi pentru servit
  • ghimbir murat pentru servit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ikura Sushi:

Orezul pentru sushi se fierbe conform instructiunilor de pe ambalaj. 

Intr-o cratita mica, se incalzeste otetul impreuna cu zaharul si sarea, dar numai pana cand acestea se dizolva. Otetul nu trebuie sa fiarba. Se toarna peste orez si se amesteca. 

Foile nori se taie in fasii late de cativa centrimentri. Se formeaza bule de orez lunguiete, ca o corabie. Se infasoara de jur imprejur cu foi nori si se aseaza cate o lingurita de icre in fiecare sushi. 

Se consuma imediat cu wasabi si ghimbir murat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ikura Sushi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum facem Sushi