Iepure la cuptor cu sos de vin si masline

de MIUTA in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2011 | 33325 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

04.07.2011, 22:23

ce bunatati ai pregatit

Mitinita 1

04.07.2011, 22:24

no comment,numai

La Ancuta 1

04.07.2011, 22:34

ma alatur Adinei

Bunica 1

04.07.2011, 22:52

A mai ramas o ciosvarta si pentru mine?

deyutzky 1

05.07.2011, 01:32

apetisanttt

LUK 1

05.07.2011, 08:23

buun

aziz 1

05.07.2011, 08:51

mm uite asa pun gand rau,, iepurasului ,,fiului meu

monike 1

05.07.2011, 11:11

mai bine de mine ca am testoasa

monike 1

05.07.2011, 11:12

arata super

LicutaMarin 1

05.07.2011, 12:39

O delicatesa!!!

mihaelaM 1

05.07.2011, 13:55

iar s-a sacrificat un iepuras?
bun

marcela1979 1

05.07.2011, 22:12

bun bun

mirela0911 1

05.07.2011, 23:58

adry88 1

06.07.2011, 21:32

foarte bun

mamaieelena 1

07.07.2011, 16:52

excelent arata

jolygina 1

20.08.2012, 19:18

super arata ,trebuie sa fac si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

pe 12.07 la 17:24

Vinete umplute cu legume și brânzeturi - Rețeta gustoasă de vară

pe 12.07 la 16:17

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

pe 12.07 la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

pe 12.07 la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet la cuptor