Ied cu ierburi aromate, la cuptor

de _Alina_ in Mancaruri cu carne, 12 Iun 2013 | 5241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 3 kg ied
  • 2 lgt menta uscata
  • 1 lgt cimbru uscat
  • 1/4 lgt piper cayenne
  • 1/2 lgt boia de ardei dulce
  • 1/2 lgt verdeturi de Provence
  • 2 lg otet balsamic
  • 2 lg zahar brun pudra
  • 1 lgt cu varf sare
  • 250 ml vin alb demisec
  • 150 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ied cu ierburi aromate, la cuptor:

1. Preincalzim cuptorul la 200 °C. 

2. Spalam carnea, o lasam sa se scurga apoi o curatam de grasimea nedorita.

3. Amestecam condimentele cu zaharul brun, le turnam peste carne si  invartim pe toate partile.

4. Punem carnea in tava, turnam vinul si apa peste.

5. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si introducem in cuptor pentru 1-2 ore.

 Nota!
 Daca doriti puteti marina carnea cu condimentele si vinul cel putin 6 ore. 

  S-aveti pofta! Noi am avut. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ied cu ierburi aromate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob din carne de ied