Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 10042 vizualizari

 

Daca as fi stiut ca e atat de gustos, m-as fi incumetat mai demult sa incerc aceasta reteta. Astazi am incercat cea mai simpla varianta din cele existente. Probabail vor mai urma si altele, cu diverse adaosuri de mirodenii.

 

INGREDIENTE

  • naut ( fiert ) 1 cutie
  • 1 lingurita tahini ( pasta de susan )
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare , dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Scurgem nautul de apa, apoi adaugam ingredientele peste naut si  pasam pana se obtine o crema fina. Se potriveste de sare. In cazul in care pasta e prea tare, se mai poate adauga 1-2 linguri din zeama in care a fiert. ( cea din cutie ). 

Se poate servi cu lipie sau felii de paine prajita. E delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut