Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 10044 vizualizari

COMENTARII (24)

portiadelumina 1

16.11.2012, 08:59

Mergeee, facem şi noi în timpul postului

mamaieelena 1

16.11.2012, 09:15

bun,bun

Geanina87 1

16.11.2012, 09:22

Nu am mancat niciodata nautul sub forma asta,dar mi-ai dat o idee buna

diaconta 1

16.11.2012, 09:32

n-am gustat niciodata,dara arata tare bine

Ela68 1

16.11.2012, 09:35

Nici eu nu mancasem, insa m-a servit o colega si mi-a placut foarte mult. Totusi, fara pasta de susan nu are aceeasi aroma, deci musai trebuie adaugata.

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 10:22

vn la o portie

Dana_Retetegg 1

16.11.2012, 11:35

abia astept sa incerc si eu

Ela68 1

16.11.2012, 12:38

astept reactii !

_Alina_ 1

16.11.2012, 14:40

delicios

Lau 1

16.11.2012, 17:32

andreea_angelo 1

16.11.2012, 18:55

aaaaaaaaa,eu nu stiam ce inseamna ''naut'' dar cand am vazut cutia miam amintit,eu stiam ca se numesc ''ceci'',foarte bune sunt

Bya Ralu 1

16.11.2012, 19:00

MotanLaOale 1

16.11.2012, 20:09

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:39

Foarte buna trebuie sa fie

Sim0na 1

17.11.2012, 00:06

N-am facut niciodata...

Cris2711 1

17.11.2012, 00:10

inca nu am papat,te cred ca este bun

Ela68 1

17.11.2012, 12:23

asa, ca idee consistenta este asemanatoare cu fasolea batuta, insa gustul este diferit.
poate trebuia sa trec la tips-uri faptul ca trebuie ales naut de calitate, cel mai bun este cel de la magazinele arabesti Nu recomand naut Bonduelle.

samira2 1

07.06.2013, 17:27

este foarte buna aceasta reteta,si eu o fac de mult timp,numai ca adaug in plus zeama de lamaie dupa gust,putin usturoi tocat si ornez cu bucatele mici de rosii peste care stropesc cu ulei de masline,delicios.

Ela68 1

07.06.2013, 19:45

o sa adaug si eu zeama de lamaie data viitoare. usturoi am pus

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

yummmyyy

nilgun 1

24.07.2013, 21:10

eu mi-am luat naut la munca...nu la borcan

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut reteta delicioasa de post