Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)

de DinDragostePentruGatit in Pt. carne, 15 Ian 2013 | 5361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 rădăcini de hrean;
  • 1 sfeclă roșie;
  • circa 1L oțet de mere și miere;
  • 1 lg sare;
  • 2 lg zahăr sau miere.
  • Opțional
  • ardei iute.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie):

Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie. 

Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie. 

După ce s-au răzuit, se amestecă cu oțet de mere, sare și zahăr. 

Se păstrează în borcane, la rece.

 

 

TIPS-URI

1

Pentru un plus de gust, am adăugat câte un ardei iute uscat în fiecare borcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Rocsi 1

16.01.2013, 13:18

Nu stiu daca as putea manca ca e prea iute

DinDragostePentruGatit 1

16.01.2013, 13:44

Fiecare cu gusturile lui, Rocsi. Eu-s fan picant.

Sim0na 1

17.01.2013, 21:39

bun in ambele variante!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]