Sos de hrean

de mihaelar63 in Sosuri, 17 Feb 2020 | 5932 vizualizari

 

 Acest sos de hrean cu smantana se poate folosi la fripturi . Merge de minune la carnea afumata si la cea de vacuta .

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina alba
  • 4 linguri hrean in otet
  • 8 linguri smantana
  • sare
  • chilli macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean:

  1. Untul se infierbanta intr-un vas mic -respectiv o tigaita .
  2. Adaugati faina alba si amestecati .
  3. Se da focul la minim si se stinge cu smantana .
  4. Incorporati hreanul si amestecati .
  5. Presarati pe deasupra piper rosu macinat sau chilli .
  6. Folositi sosul servit caldut la friptura de vacuta , carne afumata sau mezeluri de casa.

TIPS-URI

1

Puteti folosi piper rosu sau negru macinat daca nu aveti chilli .

2

Folosirea fainii este optionala .Pentru un preparat mai light se poate renunta la ea .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Maioneza de post din aquafaba