Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 2842 vizualizari

 

Neuronul meu si le-a imaginat aseara,in somn...

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla integrala
  • 1 cub de miez de lapte
  • 2-3 masline
  • 20-30 g cascaval ras
  • 2 rosii cherry
  • 4 feli de salam Sinaia
  • marar pt.decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco:

Se taie chifla in doua si se baga la cuptor 5 min,apoi se presara cascaval peste chifla.

Miezul de lapte se taie in patru,salamul este pe post de vela,maslina un steag, rosiile sunt matelotii si cam astea-s barcutele-gustarica delaco.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare ''Corabii in deriva'' cu Miez de Lapte Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

alilianaa 1

15.04.2013, 19:46

Ce fain arata!

marianascarlat 1

18.04.2013, 16:59

Ce inspirarie ai avut! Pot sa fur idea?

Constelatialeu 1

18.04.2013, 17:07

Mariana,poti sa o furi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca si cascaval