Mini langosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2014 | 14301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 350 gr. faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri cu varf branza dulce de vaci
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml lapte caldut
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura:
  • cca 200 gr. branza telemea de oaie rasa
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • marar verde tocat dupa gust
  • in plus:
  • cca 300-400 ml ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini langosi cu branza si marar:

Laptele caldut se pune intr-un vas incapator cu drojdia uscata, zaharul si 1/2 lingurita sare. Adaugam oul, branza de vaci si faina. Amestecam, framantam si obtinem un aluat elastic pe care-l vom lasa cca 1 ora la dospit.

Branza telemea o trecem pe razatoarea fina,apoi o amestecam cu branza dulce de vaci si cu mararul.

Dupa ce aluatul a fost lasat la dospit 1 ora in loc ferit de curenti, acoperit cu un prosop curat de bucatarie, intindem aluatul pe masa infainata,apoi decupam cercuri.

Asezam amestec de branza pe fiecare cerc de aluat (doar pe jumatate din suprafata totala, vezi poze), acoperim apoi cu partea neunsa cu branza si cu ajutorul unei furculite lipim marginile,astfel incat la prajire branza sa nu iasa din langosi.

Punem uleiul intr-o cratita la incins, trecem langosii prin baie de ulei pana se rumenesc frumos,apoi ii scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

robert_b 1

08.08.2014, 11:02

buni...

Rocsi 1

08.08.2014, 11:04

Mai tu esti tare harnica, chiar si pe caldurile astea!

Panacris 1

12.08.2014, 14:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mousse de somon cu crema de branza Delaco