Mini langosi cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2014 | 13747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 350 gr. faina alba
  • 1 plic drojdie uscata
  • 2 linguri cu varf branza dulce de vaci
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 200 ml lapte caldut
  • 2-3 linguri ulei
  • Umplutura:
  • cca 200 gr. branza telemea de oaie rasa
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • marar verde tocat dupa gust
  • in plus:
  • cca 300-400 ml ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini langosi cu branza si marar:

Laptele caldut se pune intr-un vas incapator cu drojdia uscata, zaharul si 1/2 lingurita sare. Adaugam oul, branza de vaci si faina. Amestecam, framantam si obtinem un aluat elastic pe care-l vom lasa cca 1 ora la dospit.

Branza telemea o trecem pe razatoarea fina,apoi o amestecam cu branza dulce de vaci si cu mararul.

Dupa ce aluatul a fost lasat la dospit 1 ora in loc ferit de curenti, acoperit cu un prosop curat de bucatarie, intindem aluatul pe masa infainata,apoi decupam cercuri.

Asezam amestec de branza pe fiecare cerc de aluat (doar pe jumatate din suprafata totala, vezi poze), acoperim apoi cu partea neunsa cu branza si cu ajutorul unei furculite lipim marginile,astfel incat la prajire branza sa nu iasa din langosi.

Punem uleiul intr-o cratita la incins, trecem langosii prin baie de ulei pana se rumenesc frumos,apoi ii scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini langosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu smantana si cascaval