Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L

de Criss in Slow Cooker, 15 Oct 2016 | 3563 vizualizari

 

Ieri am pus din nou oala fantastica la treaba. Despre cat de multumita sunt de slow cooker Crock-Pot, nici nu va pot spune. Ma ajuta enorm si o folosesc cu mare drag. De fiecare data le trimit ganduri bune prietenilor de pe Bucataras, cei care m-au cadorisit cu acest minunat aparat de gatit.  Comparativ cu metodele tradiţionale, gătirea lentă 'slow cooking', la o temperatură relativ scăzută, presupune menţinerea în întregime a nutrienţilor în mâncare.

Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să găteşti mâncăruri savuroase. Doar adaugi ingredientele şi slow cooker Crock-Pot se ocupă de restul, fără supraveghere.  In cazul de fata e vorba despre un gulas cu carne de vitel si legume. Practic am aruncat ingredientele in vas si mai departe s-a ocupat el singur de gatit, eu intre timp m-am ocupat de altceva. Ideal e ca pot pleca de acasa si pot lasa vasul nesupravegheat, nu se intampla nimic, consuma putin, aproximativ cat un bec iar gustul mancarii e incomparabil cu cel gatit pe aragaz. Orice mancare simpla cum e si acest banal gulas, e mult mai savuroasa si aromele se imbina perfect.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 capia
  • 300 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L:

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot  se pune ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat felii subtiri, morcovul taiat rondele, cartofii taiati in sferturi si in final carnea taiata in bucati nu foarte mari, Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, chimen, se toarna sucul de rosii si apa, se pune capacul si se seteaza vasul pe High si uitati de el pentru aproximativ 4 ore. In final se presara patrunjel verde si cam asta e tot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot 2.4 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

16.10.2016, 06:43

Bun!

Gherca Daniela 1

16.10.2016, 08:12

o bunatate!

mirela0911 1

16.10.2016, 09:54

Am facut si eu gulas si tare mult mi-a placut cum a iesit! Cu siguranta la fel de bun a iesit si cu carne de vitel!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de vitel la slow cooker Crock-Pot