Guguluf cu dovleac

de Lau in Dulciuri, 11 Mar 2012 | 4165 vizualizari

 

inspiratia diana_k

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura otet
  • 600 g faina
  • 50 ml lapte

Umplutura

  • dovleac
  • zahar
  • 2 fiole esenta de rom
  • 2 linguri de gris
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu dovleac:

Margarina o frecam cu zaharul,adaugam oul, laptele,praful de copt stins in otet,faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.

Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.

Intindem o foaie , presaram putin gris.

Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.

Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.

Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu dovleac