Guguluf cu corcoduse

de Lau in Prajituri, 4 Iul 2011 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 300 g faina
  • esenta de rom
  • corcoduse
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu corcoduse:

Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Galbenusurile le mixam cu zahar pana devin ca o crema. Adaugam laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta,omogenizam si la final adaugam albusurile si incorporam. Turnam compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina

Spalam corcodusele, le scoatem samburii si adaugam peste compozitie. Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava. Rasturnam prajitura pe un platou.

Eu am insiropat-o cu sirop de capsuni si am pudrat cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu corcoduse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de toamna cu dovleac si pere