Și vă urez multă sănătate tuturor celor care purtați numele de Constantin, Elena sau derivatele lor! La mulți ani!
Făina se pune într-un vas și în mijloc se face o găurică unde punem oul. Apoi adăugăm untul, sare și nuca și frământăm bine de tot. Facem o bilă și o lăsăm al frigider pentru 3-4 ore. Ungem forma de tartă cu unt și cu ajutorul degetelor întindem aluatul pe toată suprafața. Înțepăm aluatul pe ici-colo și îl punem la cuptor pentru 30 minute, până se rumenește.
Crema se face conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lăsăm puțin tarta să respire și crema și apoi o întindem pe toată suprafața. Apoi ornăm cu căpșunici după imaginața fiecăruia. Opțional, punem și un plic de gelatină care se utilizează conform instrucțiunilor de pe verso ( arată la fel de bine și fără).
1
nu vă speriați de dimensiunea bilei, eu am făcut aluat din cantități duble :)