Guguluf cu aluat de cartofi si umplutura de branza

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2013 | 5021 vizualizari

COMENTARII (25)

Bya Ralu 1

28.12.2013, 17:48

bun bun

Ela68 1

28.12.2013, 17:53

wow, guguluf sarat

Geanina87 1

28.12.2013, 17:57

foarte bun

diaconta 1

28.12.2013, 18:12

mai mai ce mai inventezi tu Meri

Bunica 1

28.12.2013, 18:14

Si ai terminat cu cina

Merisor 1

28.12.2013, 18:22

E asa de bun cu iaurt!

MotanLaOale 1

28.12.2013, 18:29

bun trebuie sa fie

Cris2711 1

28.12.2013, 18:45

Ce imi place

Panacris 1

28.12.2013, 18:47

Cam umed, dar cam bun

Merisor 1

28.12.2013, 19:00

Panacris, Nu-i asa de umed Branza nu-i zemoasa.

Alexandra Burz 1

28.12.2013, 19:01

super

Dana_Retetegg 1

28.12.2013, 19:17

sebirizescu 1

28.12.2013, 19:25

MonaMimi 1

28.12.2013, 19:37

Corinuta 1

28.12.2013, 19:53

Arata tare bine si cu marar ce bun e! Eu nu ma pot risca sa fac aici ca au o branza tare apoasa

- Andreea - 1

28.12.2013, 20:03

La fav

simona72 1

28.12.2013, 20:06

Ce bine arata!!!

Merisor 1

28.12.2013, 20:15

Va multumesc tuturor!

laura_n 1

28.12.2013, 20:59

ce idee misto! plecam iar la Pitesti )

Cris2711 1

28.12.2013, 21:00

Fain acolo)

Rocsi 1

28.12.2013, 22:02

Ce fain!

babi5 1

28.12.2013, 22:16

Merisor 1

28.12.2013, 22:19

Laura )) muah!

Anett 1

29.12.2013, 09:41

mamaieelena 1

29.12.2013, 12:50

mmm ce bun

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv