Guguluf aromat

de katty in Prajituri, 23 Dec 2014 | 4820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 400 gr faina
  • 150 ml cafea concentrata
  • 4 linguri zahar
  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 175 gr unt
  • 2-3 linguri lapte
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de portocala
  • 200 gr fructe confiate
  • un praf de sare
  • 150 gr ciocolata+1 lingura frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf aromat:

Cerneti faina intr-un castron mai mare, faceti o adancitura la mijloc in care puneti zaharul, zaharul vanilat, coaja de portocala, sarea, drojdia inmuiata in laptele caldut, ouale, cafeaua calduta si untul moale. Framantati bine, apoi adaugati fructele confiate. Turnati compozitia intr-o forma de guguluf unsa cu unt si tapetata cu faina. Lasati  sa creasca 15 minute la cald, apoi puneti forma la cuptorul preincalzit. Coaceti aproximativ 45 de minute. Scoateti guguluful din cuptor, lasati sa se racoreasca, apoi rasturnati-l si imbracati-l in ciocolata topita cu frisca lichida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aromat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata