Gogosi umplute cu gem

de sasha in Dulciuri, 21 Mar 2013 | 4864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 kg faina
  • 50 g drojdie uscata
  • 250 g zahar
  • 1 esenta de portocala
  • ulei
  • apa calduta
  • gem
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi umplute cu gem:

Cernem faina, facem un cuib in mijloc, adaugam zaharul, esenta, ouale, drojdia dizolvata in apa calduta, framantam bine cu apa calduta. Cand devine vartoasa, dar un pic mai moale, ca sa finalizam aluatul ungem cu ulei bine de tot si-l lasam la crescut pentru 1 h. 

Cand a crescut, formam mingiute pe care le intindem cu facaletul. Luam un pahar si formam usor alt rotund pe care-l umplem cu putin gem, cealalta jumatate care nu am format nimic o punem peste aluatul cu gem. 

Luam paharul si decupam dupa umflatura cu gem. Cand am terminat toata compozitia. Le prajim in mult ulei incuns pana se rumenesc. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi umplute cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]