Gogosi de post

de RoXx in Dulciuri, 3 Noi 2012 | 11083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 400 ml apa
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri ulei
  • 1 esenta vanilie
  • o lingurita drojdie uscata
  • ulei pt. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi de post:

Drojdia si zaharul se dizolva in apa calduta.Se adauga peste faina si se framanta aluatul adaugand si cele 3 lg de ulei si esenta de vanilie.Se lasa la dospit intr-un loc cald.Dupa ce este gata, se intinde o foaie pe o suprafata presarata cu faina si se taie gogosile cu un pahar rotund.Se prajesc in ulei incins .Cand sunt gata,se scot pe un servetel pentru a absorbi excesul de ulei.Se trec toate gogosile prin zahar pudra.Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi de post" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi austriece umplute cu marmelada