24 de ineluse cu mere incredibile!
Un desert aparent banal, cu miros de copilarie, insa absolut minunat!
Sa tineti minte reteta, sunt fabuloase, cred ca n-am mancat gogosi cu mere mai bune, mananci fara sa te mai poti opri :)))))))) plus ca se topesc in gura lasandu-ti acea aroma inconfundabila de mar si scortisoara! O sa le iubiti, eu va spun sincer ca eram la un pas sa mai pun de-o portie!
Ca la bucatarasi acasa....
1. Se amesteca cu un tel ouale cu praful de sare, zaharul pudra, vanilia si siropul de artar.
2. Se adauga faina cernuta in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza perfect, se pune si iaurtul iar la final scortisoara, se amesteca bine.
3. Feliile de mar curatate de mijloc se tavalesc prin compozitie.
4. In uleiul incins, intr-o tigaie larga, se prajesc pe ambele parti inelusele, apoi se scot pe un servet absorbant.
5. Gogosile se pudreaza si se asaza pe un platou.
6. Mancati-le cu pofta...sunt un deliciu! :))))