Gogosi aromate

de lilik in Dulciuri, 22 Mar 2011 | 15313 vizualizari

 

sunt aromate,pufoase...ce sa mai...sunt delicioase:)

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 100 ml suc de portocale
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 40 gr unt
  • 40 gr zahar
  • 1 pliculet de drojdie uscata
  • coaja rasa de la 1 portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi aromate:

Punem sucul de portocala,laptele,untul,zaharul si coaja de portocala intr-o oala pe foc pana se topesc untul si zaharul(daca e prea cald il lasam sa se racoreasca pt a nu opari aluatul).

Faina o cernem si o amestecam cu drojdia,apoi in mijloc facem o gaura unde punem oul si compozitia din oala(calduta).

Framantam bine totul apoi lasam la dospit 1 ora.

Cand aluatul e crescut rupem din el si intindem o foaie din care decupam gogosi de ce forma dorim.

Dupa ce am decupat gogosile le punem la crescut pt inca 20-30 de minute apoi le prajim in ulei incins pe ambele parti.

Le scoatem pe hartie de bucatarie sa absoarba uleiul in exces.

Le presaram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zeppole di San Giuseppe