Chocolate Crinkles sunt niste biscuiti extrem de buni de ciocolata.
Se amesteca ouale impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si isi dubleaza volumul, apoi se topeste ciocolata la bain marie impreuna cu untul.
Se toarna ciocolata topita peste oua si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna faina cernuta impreuna cu praful de copt si cu sarea, iar apoi se pune si esenta de vanilie.
Se obtine un aluat ce trebuie lasat minim 3 ore la frigider (sau toata noaptea).
Dupa aceea trebuie sa formam bilute din aluat (cam cat o nuca) pe care le dam prin zahar tos si apoi prin zahar pudra si le asezam in tava de la cuptor pe hartie de copt. Se coc la cuptor pentru 10 minute (la 170 - 180 grade).
Dupa ce ii scoateti din cuptor, ii lasati sa se raceasca in tava (sunt foarte fragili si moi), iar apoi ii asezati pe o farfurie.
Asta e tot! Pofta buna!