Gogosele umplute cu crema de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 4355 vizualizari

 

INGREDIENTE

aluat :

  • 2 oua
  • 100 gr faina
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa

Umplutura

  • 100 gr branza de vaci
  • 150 gr telemea
  • 50 gr parmezan
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele umplute cu crema de branza:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac  cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min. 
Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si  mararul taiata marunt. 
Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.


Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

16.05.2012, 21:21

bune gogosele

mirela0911 1

16.05.2012, 21:23

Ce bune-s gogoselele!

luminita20_2006 1

17.05.2012, 10:03

Foarte bune si rapide....Multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pasta de ton in sos de rosii