Gogosele apetisante

de DIANA B in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2011 | 10901 vizualizari

 

Sunt intr-adevar apetisante si delicioase ...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua
  • 200 branza de vaci
  • 300 g branza framantata
  • 100 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 1 leg patrunjel
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele apetisante:

Se fierb cartofii intregi in apa cu sare , dupa ce-au fost spalati foarte  bine ; se curata de coaja , se paseaza bine si se lasa sa se racoreasca . Se adauga branzeturile , untul moale , usturoiul pisat , ouale batute, faina , patrunjelul tocat , cimbrul uscat , sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine . Compozitia se pune intr-un pos si se aseaza-n gramajoare intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt umezita (ptr a se putea aseza mai bine in tava) si se da la cuptor la foc potrivit (180 gr) ,pana cand se rumenesc frumos . In sarja a doua , eu am pus si-n forme de briose . Se pot servi calde cu smantana , dar sunt la fel de bune si reci . Un aperitiv bun si gustos , dar si de-o crontaneala intre mese .

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele apetisante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Alina26 1

21.09.2013, 15:51

cat de bune sunt!!!!la fav!!!

DIANA B 1

21.09.2013, 16:53

Vaaai de capul meu ... batran si ... batran , nici nu stiam ca-i reteta mea , m-a convins platoul albastru . Am s-o repet ca mi se pare grozava

PS Va multumesc tuturor ptr aprecieri

Rahela Velicu 1

27.06.2021, 08:54

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu cas si verdeata