Gogosari in sos

de Lau in Conserve, 19 Oct 2013 | 7144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg gogosari
  • 2+1/2 linguri de mustar
  • 350 ml otet
  • 450 ml ulei
  • 400 g zahar
  • 3 foi de dafin
  • 1 lingurita boabe de piper
  • 2 linguri sare
  • 450 g bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Gogosarii ii spalam,curatam de cotoare si seminte si ii taiem grosime de cca 1 deget,

Intr-o cratita adaugam toate ingredientele fara gogosar.

Punem pe foc mediu pana se topeste zaharul,cand sa topit zaharul dam la foc mic si adaugam gogosari,acoperim cratita si lasam sa fiarba cca 25 min.

Luam capacul si mai lasam sa fiarba inca 30 min amestecand din cand in cand,

Punem fierbine in borcanele curate,le inchidem bine cu capac,

Intr-o cratita adaugam borcanele si apa cat sa le cuprinda

Punem pe foc cca 30 min,oprim focul si lasam sa se raceasca in cratita dupa care le depozitam in camara.

Multumesc Gaby pentru reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoșari în sos aromat