Gogosari in sos

de geobucataras in Zacusca, 23 Sep 2015 | 3332 vizualizari

 

Nu pot sa va zic ca sunt super, mega deliciosi :D !!!

 

INGREDIENTE

  • 5 Kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 500 ml apa
  • 300 ml otet
  • 300 gr zahar
  • 400 gr bulion sultan
  • 3-4 linguri mustar dulce
  • 2 linguri sare mare
  • piper boabe si macinat dupa preferinta
  • 7- 8 foi de dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in sos:

Spalam bine gogosari si ii curatam , dupa care ii taiem julien nici grosi dar nici subtiri, intre timp pregatim sosul astfel:punem intoate ingredientele de mai sus inafara de gogosari, mestecam pana se dizolva toate ingredientele, lasam sa fiarba aprox 10 min la foc mic dupa care incepem sa punem din gogosari cca 3 maini nu ii punem toti deodata, si lasam sa fiarba 2-3 min dar  nu mai mult si cu o paleta ii scoatem si ii scurgem bine de sos, facem asa pana cand terminam cu toti gogosari, dupa ce am terminat cu ei ii punem in borcane fara sa ii indesam, cand am terminat de pus gogosari in borcane turnam sosul fierbinte peste iei sii ii dam la cuptor ptr 30 de min ( la dunt ) sa nu uitam la foc mic, dupa ce au trecut cele 30 de min scoatem borcanele din cuptor si le acoperim bine cu o patura unde le lasam sa se raceasca detot abia dupa le putem depozita unde vrem, e o bunatate :D merita incercata reteta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete