Gogosari in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 7765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 300 ml otet
  • 300 g zahar
  • 2 linguri sare
  • morcov
  • boabe de mustar si de piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

1. Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii.Se aseaza intr-un vas,iar peste ei se pune otetul,zaharul si sarea si le lasa 24 de ore la frigider pana isi lasa zeama si se inmoaie putin.Dupa ce si-au lasat zeama se aranzeaza in borcane,se pun boabele de piper,de mustar si rondelele de morcovi si se toarna lichidul.Se infileteaza capacele si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna cu bureti