Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 20 Sep 2010 | 8238 vizualizari
Rocsi 1
buniiiiii...revin cu furcile
ionix 1
deci gogosarii ii lasi in zeama aia cu otet 24 de ore??? nu fierbi nici tu? foarte interesanta reteta
Pasiune pentru bucatarie 1
da ionix si sunt foarte buni,am facut si anul trecut
misto... eu i-am pus deja dar as pune si dupa reteta ta cativa de proba, sa vad cum ies... depui mai putina munca si eviti riscul producerii unor accidente, gen oparit
yafa 1
Tare frumoase sunt borcanelele tale, la mine gogosarii sunt marfa de contrabanda
lia maria 1
deliciosi
Miha 1
Imi plac gogosarii in otet! Dar pentru cat mancam noi ne da bunica. Da stiu...sunt o lenesa.
laura 1
cata gogosari trebuie sa cumpar pentru un borcan de 3 litri? merci
Laly 1
Ce bunatate,o sa avem toata iarna muraturi
4-4,5 kg
Corinuta 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 11:00
pe 06.10 la 07:57
pe 05.10 la 17:54
pe 04.10 la 00:41
pe 03.10 la 14:07
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
CristinaCofetar 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Isabela_C 1
anutz 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!