Goffre

de jolygina in Prajituri, 2 Iun 2010 | 4913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cescuta si jumatate lapte proaspat
  • 60g unt
  • jumatate lingurita sare
  • 2 lingurite praf de copt
  • jumatate cescuta zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • pentru ornat :
  • zahar pudra,
  • caramel,
  • sos de ciocolata sau gem
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Goffre:

separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma

intr-un alt castron amestecam galbenusurile cu laptele proaspat si untul topit

se adauga zaharul pudra dupa care incorporam faina care a fost amestecata cu praful de copt si sarea si amestecam pana se omogenizeaza

cand s-a amestecat totul adaugam albusul de ou cu o spatula de sus in jos pana ce se incorporeaza tot ,avem grija sa nu scada volumul albusului

se coc intr-un aparat special de goffre timp de 3-4 min

se servesc cu gem ,toping de ciocolata sau doar cu zahar pudra (sunt indeale pentru micul dejun)din aceasta compozitie ies cam 14 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Goffre" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura desteapta cu vanilie