Cartofii ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.
Cand au fiert ii scurgem de apa,ii trecem pe sub un jet de apa rece si ii lasam sa se raceasca.
Cand s-au racit ii pisam, adaugam faina, sarea si oul. Se framanta pana se obtine un aluat omogen.
Se ruleaza baghete la o grosime de cca 2 degete si cu un cutit taiem bucati de cca 2-3 cm.
Ii asezam pe masa infainata pana tarminam.
Intr-o oala punem apa cu sare si punem pe foc, cand fierbe adaugam gnocchi si ii lasam sa fiarba cca 3 minute. Cand s-au ridicat la suprafata sunt gata. Ii scoatem cu o paleta intr-o strecuratoare.
Sosul-calim ceapa si usturoiul in putin ulei, adaugam 2 linguri de pasta de tomate amestecate cu 1 cana de apa. Lasam sa fiarba putin dupa care adaugam rosiile date prin razataore, lasam sa fiarba cca 10 minute dupa care oprim focul si potrivim de sare, piper si busuioc
Amestecam sosul cu gnocchi dupa care servim(noi am servit cu telemea rasa deasupra)