Cred ca toata lumea l-a prestat macar o data...
Mie imi place in mod deosebit.
In putina untura sau ulei,calesti ceapa taiata pestisori,o lasi sa se inmoaie,si pui ardeiul fasii.
Cand s-au inmuiat bine,adaug rosiile decojite,taiate cubulete,dovlecel(in floare)taiat cubulete.
Condimentezi,eu pun doar sare,vegeta si piper.Cand a fiert pun verdeata din abundenta.
Fierbi orez in apa putin sarata.Daca vrei il amesteci cu ghiveciul,daca nu...servesti alaturi sau...deloc.
Poti servi ca fel principal sau ca si garnitura la friptura.
1
eu folosesc ceapa rosie.Imi place mult mai mult
2
folosesc legumele in cantitati aproximativ egale
3
orezul este facultativ
4
decojesc rosiile,baiatului meu cel mare nu-i plac cum se rasucesc.ca sa le decojesti mai bine le treci prin apa clocotita.