Lalele umplute cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 9656 vizualizari

 

Aceasta gustare o vazuse mama intr-o revista si a zis sa incercam si noi. Asa ca pentru masa de Paste am pus in practica si a iesit ceva chiar frumos!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 300 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de ustuoi
  • 4 fire marar verde
  • 1 ceapa verde cu 6 cozi
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lalele umplute cu crema de branza:

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste.
Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja.
Intr-o cratita punem la fiert putina apa si sfecla taiata bucatele.
Cand da in clocot, dam focul la mic si punem ouale acolo si le lasam pana prin o culoare usor rozalie, apoi le scoatem cu o paleta si le lasam sa se raceasca.

Intr-un bol punem branza facuta bucatele.
Adaugam untul, smantana si frecam cu o furculita pana devine pasta.
Curatam usturoiul si il pisam, iar mararul verde il spalam si il tocam marunt.
Incorporam si acestea in crema de branza, apoi dam gust cu sare si piper.

Cand ouale s-au racorit, le taiem in doua pe lungime, scoatem galbenusurile si le umplem cu crema de branza.
Spalam ceapa verde, o asezam pe un platou si punem cate un ou in varul fiecarei cozi.
Dam la rece apoi servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lalele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv