Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii

de Nicole28 in Mancaruri de post, 11 Mai 2014 | 6798 vizualizari

 

este o mancare usoara si sanatoasa

 

INGREDIENTE

  • dovlecel
  • praz
  • rosii
  • ulei
  • mustar boabe
  • sare si piper
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii:

Se curata dovlecelul si se taie bucatele.

Se spala rosiile si prazul,se taie tot bucatele.

Se caleste prazul in ulei impreuna cu mustarul boabe, apoi se pune dovlecelul si se mai caleste putin.

Se pun rosiile taiate bucati, se amesteca si se mai lasa sa fiarba putin.

Se presara patrunjel verde tocat si se serveste.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu dovlecel, praz si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

MOKUSKA 1

12.05.2014, 09:59

Nicole28 1

12.05.2014, 13:48

Va multumesc tuturor!

pity19 1

12.05.2014, 19:47

Fara ulei merge!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume