E sezonul legumelor,care mai de care mai gustoase si atragatoare.Asa ca m-am pus pe facut mancare si testat vasul de yena pe care l-am primit de la Iepuras-Bucataras.Piata plina de legume proaspete si autohtone,cu gust,nu din cele cauciucate aduse din afara.....
Pregatim legumele,le spalam,curatam si taiem mai ''din topor'' legumele,asa sa simti ce mananci.Le amestecam cu putina sare si ulei de masline si le punem in vasul de yena,mai putin rosiile si mararul.Turnam 2-3 cani de apa si dam la cuptor pentru 1/2 de ora.Scoatem vasul,adaugam si linguritele de knorr si rosiile,bagam din nou la cuptor inca 1/2 de ora.Mai amestecam din cand in cand sa se patrunda toate legumele.Se poate servi atat calda cat si rece,simpla sau cu niste carnita langa si o salata fie de varza sau mixta,rosii,castraveti,etc.....
1
mancare sanatoasa,asta-i tipsul...zic eu...