Ghiveci

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 5 Oct 2016 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe
  • 5 ardei grasi rosii sau galbeni
  • 3 dovlecei
  • 4 vinete
  • 1 kg rosii
  • sare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci:

Spalam legumele le curatam si le taiem cuburi.Punem o cratita cu ulei la incins si punem ceapa la calit cu putina sare. Cand este calita adaugam ardeiul si le lasam pana se inmoaie, dupa care punem vinetele, dovleceii si rosile si le lasam pana se inmoaie. Mai condimentam daca e nevoie si punem verdeata .Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Lecso" - tocana ungureasca