Gem sau dulceata de cirese

de lili in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 4387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de cirese 
  •  200 gr. fructoza
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem sau dulceata de cirese:

Curatam ciresele de codite si scoatem samburii.Le punem la fiert. daca se formeaza spuma o luam si le lasam sa fiarba la foc mic pana scad si se ingroasa. Spre sfarsit punem fructoza si mai lasam sa fiarba, pana sta bob. Daca dorim putem sa punem gel fix, pentru ca gemul sa fie mai gelifiant, ca si cel din comert.Eu am facut din 10 kg de cirese


Daca ti-a placut reteta noastra "Gem sau dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu gem