Gem sau dulceata de cirese

de lili in Dulciuri, 25 Iun 2011 | 4241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de cirese 
  •  200 gr. fructoza
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem sau dulceata de cirese:

Curatam ciresele de codite si scoatem samburii.Le punem la fiert. daca se formeaza spuma o luam si le lasam sa fiarba la foc mic pana scad si se ingroasa. Spre sfarsit punem fructoza si mai lasam sa fiarba, pana sta bob. Daca dorim putem sa punem gel fix, pentru ca gemul sa fie mai gelifiant, ca si cel din comert.Eu am facut din 10 kg de cirese


Daca ti-a placut reteta noastra "Gem sau dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rolls Cinnabon sau melcisori(varianta simpla fara glazura)