Gazpacio

de anisoara in Mancaruri de post, 22 Iun 2010 | 8228 vizualizari

 

O bautura racoritoare , foarte indragita si raspandita in Spania in zilele de vara , pline cu soare . Iti potoleste foarte bine setea, si in `plus , contine o sumedenie de vitamine in stare naturala. Se prepara extrem de repede si e foarte gustos alaturi de o bucatica de carne sau peste preparat la gratar.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de rosii
  • uo n castravete mare sau 2 mai mici
  • un ardei
  • o jumatate de ceapa mijlocie
  • o lingura de otet alb de masa (%slab) 
  • o lingura de ulei de masline
  • 60-80 ml de apa minerala
  • cuburi de gheata
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gazpacio:

Se spala bine cu apa fierbiente legumele .E necesar de folosit pt gazpacio rosii mai carnoase. Se curata coaja la castravete, se taie codita la ardei, si totul se taie in bucati maricele  si se pun intr-un vas mare. Se  curata ceapa si se taie cuburele. In blender se adauga pe rand, rosiile si se mixeaza, castravetii , ardeiul. ceapa se mixeaza la o viteza din ce in ce mai mare, deoarece e necesar sa primim o compozitie foare, foarte finuta. Se adauga apa , otetul, sarea, uleiul se totul se mixeaza foarte bine. Se toarna intr-un ulcior si se pune in friigider.

Se bea numai rece, la dorinta cu cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacio" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena in lapte de cocos