Spanacul, l-am curatat, spalat pus la scurs. Intr-o cratita am pus apa la fiert cu sare si cand aceasta a dat in clocot am adaugat pentru 3-4 minute spanacul. L-am scos si l-am pus la scurs intr-o strecuratoare. Dupa care, dupa ce s-a mai racit, l-am tocat marunt. Ceapa, usturoiul se curata, cartoful, morcovul se curata se spala, se dau pe razatoarea mica.
Intr-o tigaie am pus la incis uleiul peste care am adaugat cepa tocata martunt, usturoiul verde,morcovul dat pe razatoarea mica, cartoful dat pe razatoarea mica si scurs. Dupa ce acestea au fost trase la tigaie 3-4 minute am adaugat spanacul tocat. Am adaugat o cana de apa, am pus, sare, piper dupa gust. Dupa ce toate ingredientele s-au omogenizat foarte bine am pus usturoiul graunti pisat. L-am lasat pret de 10 minute sa fiarba. La final pentru cateva minute am adaugat faina de hrisca pentru a lega mia bine compozitia. Am adaugat patrunjel tocat.
Aceasta compozitie am pus intr-o tava, intre doua foi de placinta.
Am pus la copt pentru 30-40 minute.
Pofta buna!
1
se poate folosi pesmet in loc de faina de hrisca