Galuste imperiale

de alinutzika in Supe, 6 Mar 2012 | 3322 vizualizari

 

O reteta buna, gustoasa, dar migaloasa. Adica, ia mult timp preparatul..:))

 

INGREDIENTE

  • PT GALUSTE:
  • 100 gr faina
  • 100 gr gris
  • 100 gr cascaval ras
  • 100 gr unt
  • 6 oua
  • sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste imperiale:

Se bat ouale. Se adauga cascavalul ras si celelalte ingrediente, amestecand bine. Se pune compozitia intr-o tava, pe hartie de copt si se coace 20-25 de minute pana incep sa se rumeneasca putin marginile.

Cand se raceste, se decupeaza cu formele dorite si se adauga in supica de pui, unde se lasa sa mai fiarba 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste imperiale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

aziz 1

07.03.2012, 13:49

delicioase!!!!!!

MIUTA 1

07.03.2012, 14:29

Excelent arata
Cred ca ai muncit dar sunt sigura ca rezultatul a fost pe masura

alinutzika 1

07.03.2012, 14:36

va multumesc!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata