Apa se puna la fiert impreuna cu margarina.
Atunci cand margarina este topita adaugam grisul insa nu tot odata, ci putin cate putin pana cand aluatul se desprinde de marginile oalei.
Lasam aluatul sa se raceasca si apoi adaugam 3 oua, 4 linguri faina si esenta de vanilie.
Amestecam bine aluatul iar apoi spalam prunele, le curatam de samburi si le taiem in doua.
Amestecam putin zahar cu scortisoara si apoi formam galustele si punem zaharul in loc de sambure.
Galustele le punem apoi la fiert in apa clocotita pentru 15 minute.
In timp ce fierb galustele pregatim pesmetul.
Il punem putin la prajit intr-o tigaie in care am topit untul. Cand este rumenit frumos il amestecam cu zahar si cu scortisoara.
Galustele au fiert si le scoatem pe o farfurie.
Cat sunt inca calde le dam prin pesmetul cu zahar si gata.
Sunt foarte bune si calde si reci.
POFTA BUNA!