Ce poate fi mai simplu decat atat?
Culoare, gust si timp scurt de preparare :)
O amica care locuieste in Italia, mi-a spus ca nu se adauga cascaval sau orice alt tip de branza la pastele cu peste. Foarte adevarat!
Eu am adaugat cascaval, pentru ca il ador! Voi procedati cum va place ;)
Punem apa la fiert. Cand incepe sa clocoteasca adaugam putina sare si fusilli.
Le lasam sa fiarba cat timp este indicat pe pachet (aproximativ 8-9 minute).
Decongelam surimi si ii taiem bucati potrivite (de grosimea unui deget).
Tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline. Pasam (dam la blender) rosiile si sosul din conserva si il adaugam peste ceapa calita.
Amestecam si lasam sa dea intr-un clocot.
Presaram cimbru, sare, piper si adaugam fusilli fierte cu putin din apa in care au fiert (aproximativ 50 ml).
Amestecam bine, adaugam usturoiul pisat, surimi si oprim focul.
Asezam fusilli pe farfurie, picuram cu putin ulei de masline, radem putin/mult cascaval deasupra, putin cimbru si papam.