Tagliolini negre cu surimi

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Noi 2013 | 5940 vizualizari

 

Tagliolini sunt niste paste proaspete mai scurte decat tagliatelele. Acestea sunt cu cerneala de sepia si ca urmare au culoarea neagra. Bineinteles ca se cereau preparate tot cu ceva marin. Ce putea sa dea un mai frumos contrast de culoare decat surimi ?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliolini cu sepia
  • 250 gr surimi din crab
  • 2 tije de telina verde apio
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1/2 linngurita ghimbir
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini negre cu surimi:

Se fierb pastele in apa clocotinda sarata 3 minute .

Morcovul se curata si se taie fasii cu ajutorul curatatorului de legume .

Intr-o tigaie se topeste untul  + uleiul .

Se pune morcovul fasii , telina taiata feliute .

Prajiti 2 min. si adaugati bastonasele de surimi taiate in trei .Amestecati usor.

Condimentati cu sare , ghimbir si usturoi . Stropiti cu zeama de lamaie .

Serviti preparatul cald , pe un platou cu tagliolini si amestecul cu surimi deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini negre cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli tricolore cu surimi