Tagliolini negre cu surimi

de mihaelar63 in Fructe de mare, 27 Noi 2013 | 5872 vizualizari

 

Tagliolini sunt niste paste proaspete mai scurte decat tagliatelele. Acestea sunt cu cerneala de sepia si ca urmare au culoarea neagra. Bineinteles ca se cereau preparate tot cu ceva marin. Ce putea sa dea un mai frumos contrast de culoare decat surimi ?

 

INGREDIENTE

  • 250 gr tagliolini cu sepia
  • 250 gr surimi din crab
  • 2 tije de telina verde apio
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 1/2 linngurita ghimbir
  • 1/2 lingurita fulgi usturoi
  • sare de mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliolini negre cu surimi:

Se fierb pastele in apa clocotinda sarata 3 minute .

Morcovul se curata si se taie fasii cu ajutorul curatatorului de legume .

Intr-o tigaie se topeste untul  + uleiul .

Se pune morcovul fasii , telina taiata feliute .

Prajiti 2 min. si adaugati bastonasele de surimi taiate in trei .Amestecati usor.

Condimentati cu sare , ghimbir si usturoi . Stropiti cu zeama de lamaie .

Serviti preparatul cald , pe un platou cu tagliolini si amestecul cu surimi deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliolini negre cu surimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli tricolore cu surimi