Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati

de Satisfyyourcravings in Fusilli, 25 Apr 2016 | 2519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 grame fusilli din faina integrala
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 1/2 ardei verde mare, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 3 carnati mici, proaspeti, de vita
  • sare/piper
  • paprika
  • busuioc uscat
  • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
  • 100 ml smântână pentru gătit, light
  • 80 grame branza de burduf in cetina de brad
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi se adaugă usuroiul și carnatul taiat bucati mici. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, paprika, busuiocul, piper si smântâna. Se amestecă, apoi se adaugă pastele.

Se transfera într-o tavă, se așează fâșii de branza de burduf deasupra și se gateste în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 20 minute, pana cand branza s-a topit si e aurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste alla bolognese