Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati

de Satisfyyourcravings in Fusilli, 25 Apr 2016 | 2658 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 grame fusilli din faina integrala
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1/2 ceapă roșie tocată
  • 1/2 ardei verde mare, tăiat cuburi
  • 2 căței de usturoi, tocați
  • 3 carnati mici, proaspeti, de vita
  • sare/piper
  • paprika
  • busuioc uscat
  • 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
  • 100 ml smântână pentru gătit, light
  • 80 grame branza de burduf in cetina de brad
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati:

Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi se adaugă usuroiul și carnatul taiat bucati mici. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, paprika, busuiocul, piper si smântâna. Se amestecă, apoi se adaugă pastele.

Se transfera într-o tavă, se așează fâșii de branza de burduf deasupra și se gateste în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 20 minute, pana cand branza s-a topit si e aurie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu tocanita de hrib