Paste cu pesmet si magiun

de Zamfira in Fusilli, 14 Sep 2012 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. paste
  • pesmet
  • zahar
  • magiun
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pesmet si magiun:

Fierbem pastele, le strecuram cat mai bine. Punem ulei intr-o tigaie (cateva linguri), adaugam pemet si zahar tos. Prajim putin compozitia si punem peste ea pastele scurse. Amestecam totul cu grija si o servim cu magiun ( cantitate dupa preferinte).

O mica curiozitate: gustul seamana perfect cu cea a galustelor cu prune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pesmet si magiun" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pesmet