Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu o lingura de lapte (sau la microunde)si se lasa la racit.
Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga oul si se omogenizeaza. Adaugam apoi ciocolata racita, esenta si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si cacaoa. Se da la rece pentru 1 ora.
Se procedeaza intocmai si cu aluatul cu ciocolata alba, care de asemenea se da la rece pentru 1 ora.
Pe masa usor infainata se intind cele 2 parti de aluat, intr-o foaie dreptunghiulara, groasa de cca 1 cm. Se suprapun cele 2 foi, apoi se ruleaza strans pe latura mare.
Taiem felii groase de cca 1-1.5 cm cu un cutit foarte bine ascutit sau cu ajutorul unei bucati de ata. Feliile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pana incep sa se rumeneasca pe margini.
N-am mai apucat sa le fac poze individuale, le-am pozat direct in cosul cu bunatati pregatit pentru Mos. :))