Fursecuri sarate cu seminte de chia

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2016 | 3739 vizualizari

 

Chia si iar chia :) Atentie!!! Aceste fursecuri creeaza dependenta :D

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 75 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 ou
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 2 linguri chia
Portii: 70
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sarate cu seminte de chia:

Amestecam faina cu untul moale si framantam pana obtinem un aluat faramicios. Adaugam restul ingredientelor si framantam pana se incorporeaza toate. Acoperim aluatul si il dam la frigider pentru o ora. Dupa o ora, scoatem aluatul, il impartim in bucati mai mici si intindem pe masa de lucru infainata, foi potrivit de subtiri. Decupam fursecuri in ce forma dorim, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 15-20 minute. Servim cu prietenii ori familia la un film sau un meci, langa un pahar de bere. :)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca nu avem forme, decupam cu un pahar.

2

se pot folosi ce condimente ne plac.

3

merg foarte bine cu chimen.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sarate cu seminte de chia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu telemea si seminte de canepa