By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea bronzat pe ultimele, asa ca mare grija cand le faceti. Oricum sunt foarte bune, satioase, desi nu au pic de grasime. Eu zic sa le incercati!
Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, faina de migdale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se framanta sau se amesteca cu o lingura de lemn.
Cu mainile umede, formam bilute de marimea unei caise, pe care le rostogolim prin zahar praf apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam usor.
Se coc maxim 15 minute pana fursecurile cresc usor si crapa deasupra.
Pofta buna!
1
in functie de consistenta aluatului, daca se leaga sau nu cand incercati sa formati bilute, mai adaugati sau nu faina
2
cand formati bilutele de aluat mainile e bine sa fie umede, dar nu foarte ude, daca le udati prea tare, se va topi zaharul praf prin care le rostogoliti