Fursecuri marocane cu migdale

de Corinuta in Dulciuri, 24 Sep 2013 | 11790 vizualizari

 

By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea bronzat pe ultimele, asa ca mare grija cand le faceti. Oricum sunt foarte bune, satioase, desi nu au pic de grasime. Eu zic sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 200 g migdale macinate fin
  • 150 g faina plus 4-5 linguri
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de sare
  • inca 100 g zahar praf pentru pus deasupra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri marocane cu migdale:

Se mixeaza ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie, faina de migdale si la sfarsit faina amestecata cu praful de copt si sarea. Se framanta sau se amesteca cu o lingura de lemn.

Cu mainile umede, formam bilute de marimea unei caise, pe care le rostogolim prin zahar praf apoi le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le aplatizam usor.

Se coc maxim 15 minute pana fursecurile cresc usor si crapa deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

in functie de consistenta aluatului, daca se leaga sau nu cand incercati sa formati bilute, mai adaugati sau nu faina

2

cand formati bilutele de aluat mainile e bine sa fie umede, dar nu foarte ude, daca le udati prea tare, se va topi zaharul praf prin care le rostogoliti

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri marocane cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

ieri la 10:16

Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios

pe 05.11 la 08:50

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

pe 04.11 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta - de post