Fursecuri cu stafide

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 24 Dec 2013 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 250 gr unt
  • 130 gr zahar
  • 350 gr faina
  • 150 gr stafide
  • o lingurita cu praf de copt
  • optional: esente de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu stafide:

Mixam untul impreuna cu zaharul, adaugam ouale si omogenizam. Incorporam apoi faina si praful de copt, stafidele si esentele.  Intr-o tava de aragaz, asezam hartie de copt si din loc in loc, cu ajutorul unei lingurite, punem cate putin din compozitia formata.

Le lasam sa se coaca atat cat sa se rumeneasca usor pe margini.

Dupa ce se racesc le trecem prin zahar pudra vanilat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de migdale