Fursecuri cu migdale si portocale

de Panacris in Prajituri, 24 Noi 2011 | 3774 vizualizari

 

Sunt foarte bune alaturi de un ceai, cafea sau chiar un pahar vin rosu.

 

INGREDIENTE

  • migdale macinate 150 gr.
  • zahar pudra 100gr.
  • zahar vanilat 1 plic
  • galbenusuri 2 bucati
  • faina 30 gr.
  • praf de copt 1 plic
  • albusuri 2 bucati
  • esenta de portocale 1/2 fiola
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si portocale:

Se amesteca migdalele, zaharul pudra, zaharul vanilat, faina, praful de copt si galbensurile pana se obtine un aluat omogen. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza, impreuna cu esenta de portocale usor in aluatul de mai sus. Se iau gramajoare mici cu lingurita sau se foloseste aparatul de fursecuri si se pun in tava tapetata cu foaie de pergament. Se pun la copt in cuptorul preincins, cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra cat sunt inca fierbinti sau se pot glazura cu ciocolata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale