Fursecuri cu migdale

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2015 | 4004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g migdale
  • coaja de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1/2 praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 2 linguri untura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Intr-un bol punem untul,untura,galbenusul,zeama si coaja de portocala si amestecam,

In alt bol  adaugam migdalele tocate(sau macinate)praful de copt,zaharul,un praf de sare,faina.Adaugam peste amestecul de unt si framantam un aluat omogen,invelim in folie alimetara si dam la rece cca 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri sau ce forme dorim.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10-15 min pana se rumesc putin pe margine.

Se pot pudra cu zahar pudra sau decora dupa plac.

Am amestecat smantana grasa cu putin colorant rosu dupa care am decorat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti pentru copii