Fursecuri cu migdale

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2015 | 4058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g migdale
  • coaja de portocala
  • zeama de la 1/2 portocala
  • 1/2 praf de copt
  • 5 linguri zahar
  • 1 galbenus
  • 100 g unt
  • 2 linguri untura
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale:

Intr-un bol punem untul,untura,galbenusul,zeama si coaja de portocala si amestecam,

In alt bol  adaugam migdalele tocate(sau macinate)praful de copt,zaharul,un praf de sare,faina.Adaugam peste amestecul de unt si framantam un aluat omogen,invelim in folie alimetara si dam la rece cca 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata si decupam cercuri sau ce forme dorim.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 10-15 min pana se rumesc putin pe margine.

Se pot pudra cu zahar pudra sau decora dupa plac.

Am amestecat smantana grasa cu putin colorant rosu dupa care am decorat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci