Ii multumesc pentru aceste fursecuri cu fistic ,din toata inima cumnatei mele, Vali!
Te pup!
Aluatul:
Se combina zaharul cu untul pana sunt amestecate bine, apoi se adauga oul, faina si sarea. Aluatul se pune in frigider cel putin pentru 1 ora ca sa se intareasca.Acesta se formeaza in sfere de 1 - 1.5 cm si se tavalesc in fistic taiat in bucati mai mari ( este nevoie de aproximativ 1/2 cana fistic ). Sferele se aseaza intr-o tava in care am pus hartie de copt, la o departare de 2.5 cm. Fiecare sfera se turteste cu fundul unui pahar inmuiat in zahar tos. Acestea sunt introduse la cuptor pentru aproximativ 20 min.
Umplutura:
Se combina untul cu zaharul pudra, vanilie si lapte, incat sa iasa o crema care se poate intinde. La sfarsit se adauga lingurile cu fistic.
Dupa ce fursecurile au fost scoase din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi acestea se vor umple conform imaginilor atasate.
Va doresc Pofta buna! Sunt delicioase!!!